Ik stel me voor: Maxime Vanhulle

Introducing myself : Maxime Vanhulle

Een beetje over mij

Mijn naam is Maxime, een dynamische, gemotiveerde student en een belangrijk onderdeel van de puzzel in het familiebedrijf - ik leid eigenlijk de dagelijkse gang van zaken bij D&C. Als expert in sociale media hou ik er gewoon van om berichten over te brengen, nieuwe potentiële klanten te bereiken en de zichtbaarheid van D&C te vergroten.

Alle verdiensten gaan natuurlijk naar mijn moeder, Geneviève, jij kwam met dit slimme idee - om je foto's of afdrukken tot leven te brengen.

Wat drijft jou? 

We zijn gepassioneerd in wat we doen. Wij brengen uw foto's tot leven, zodat u zich die mooie herinneringen herinnert. Onze dagelijkse uitdaging is om onze klanten blij te maken en hun vrolijke feedback te krijgen. Bovendien nemen we als kleinschalig familiebedrijf die kostbare tijd om de behoeften van onze klanten te begrijpen en aan hun verzoeken te voldoen.

Hoe ziet u de toekomst voor zich?

Dat is een lastige vraag! Ik studeer momenteel Marketing aan Hogent College (Gent) en geniet van mijn studies. Wat ik wel weet, is dat ik bij de klantenservice zal blijven werken. Ik hou ervan om uitgedaagd te worden, problemen aan te pakken, nieuwe processen te vinden en vooral oplossingen te bieden aan mensen, aan klanten. Ik hou van sociale contacten, ik ben erg klantgericht!

Een spijt in het leven? 

Een gebrek aan prestatie omdat ik niet de moed had verzameld om vast te houden aan een idee. Om me dwaas te voelen in de ogen van mensen omdat ik "out of the box" denk. Maar het is prima om het 'gewone' te verstoren. Dus als je een idee hebt, schiet, lanceer en blijf zelfverzekerd!

Wat is uw advies?

Blijf niet op uw ideeën zitten! Vernieuw uw creativiteit! Leef je dromen, de beste ideeën zijn de ideeën die je bedenkt.

Onderneem actie, het is op basis van vallen en opstaan, dat is de enige manier waarop u verder kunt gaan en iets kunt creëren. Wees niet bang om te falen, blijf zelfverzekerd, blijf dingen doen die je gelukkig maken en het succes zal komen.

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd