Ons verhaal

Hallo, wij zijn Dreamers & Creators

"Of je nu je huis wilt decoreren of een gedenkwaardig cadeau wilt geven, ons brede scala aan materialen en maten zorgt ervoor dat elk stuk precies kan worden zoals jij het wilt."

- Maxime

Ons verhaal

De geboorte van dreamers & creatorsis ontstaan dankzij een speciale verjaardag in 2015. dreamers & creators oprichter Geneviève Bultynck schrijft: "Mijn oudste dochter, Alexandra, werd 18, en ik wilde een feest organiseren om haar reis te eren en de jonge vrouw te vieren die ze was geworden. Een feestje dat ze voor altijd zou onthouden. "

“Ik vond het belangrijk dat alles klopte, van de uitnodigingen en de menu's op de tafels tot de fotopanelen die het verhaal vertelden van die magische 18 jaar. En dus, gevangen in een prachtige werveling van creativiteit, emoties en herinneringen, ontwierp ik alles wat we nodig hadden voor het feest. "

Geneviève realiseerde zich dat ze deze mogelijkheid kon bieden aan iedereen die zijn creatieve ideeën tot leven wil brengen, met gepersonaliseerde bedrukte items van hoge kwaliteit.

Wij staan voor

Wij maken het gemakkelijk 

Een kunstwerk voor aan de muur maken was nog nooit zo makkelijk! Via je smartphone of laptop stel je eenvoudig je fotoprint samen. Je moet gewoon gaan hier, kies je ondersteuningsmateriaal, upload een foto, kies je maat en de gewenste opties. En je print wordt binnen 8 dagen verwerkt en aan je muur verzonden! 

ONTMOET ONS TEAM

Geneviève

Oprichter van dreamers & creators

Maxime

Zorg dragen voor de dagelijkse gang van zaken

Camille

Klantenservice

Can’t decide which material to choose? View more details below:

Acrylic with Dibond ® Acrylic Aluminium Dibond ® Brushed Aluminium Forex PVC Sheets
Appearance Proffessional Modern Industrial Industrial Modern Modern
Thickness 6 MM 3 MM 3 MM 3 MM 5 / 10 MM 1 / 0,5 / 0,3 MM
Wall mount
UV resistant
Outside use